Przepis i sposób przygotowania na: ciasto z malinami
Kroki postępowania
galaretki przygotowujemy według przepisu na opakowaniiu.
mąka ziemniaczana | 1/2 szklanka |
mąka pszenna | 1/2 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
jajko | 4 sztuka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
budyń waniliowy | 2 sztuka |
margaryna | 2 sztuka |
cukier | 1,5 łyżki |
cukier waniliowy | 2 sztuka |
żółtko jajek | 2 sztuka |
maliny świeże | 0,5 kg |
galaretka czerwona | 2 sztuka |
mleko | 2 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: