pasta z jaj

pasta z jaj

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 8 jaj ugotowanych na twardo, 3/4 szklanki drobno posiekanej cebuli

  • seler

    2 łyżki (drobno posiekany)
  • sól

    1 łyżeczka
  • pieprz

    1/2 łyżeczki
  • olej

    3 łyżeczki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

jaja posiekać, przetrzeć przez sito, wymieszać z pozostałymi składnikami, wstawić do lodówki na 2-3 godziny, podawać na listkach sałaty ze świeżym białym pieczywem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Pietruszka

04.09.2012 11:23
super

usmiech

21.03.2012 10:23
ciekawe

ewaa

03.09.2011 20:37
super

aleksa123

04.06.2011 09:03
Podobnie robię. Pycha

Izabela28

24.10.2010 12:12
Wyśmienita pasta:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat