Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z makaronem ryżowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

groszek konserwowy 1 puszka
pieczarki marynowane 1 słoiczek
sos tatarski 250 ml
jajko 5 szt.
makaron ryżowy 1 opakowanie
szynka konserwowa 20 dag
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z makaronem ryżowym

Wykonanie:
Makaron ryżowy ugotować według opisu na opakowaniu. Jaja ugotować, wyjąć żółtka, a białka pokroić w kostkę. Pieczarki drobno posiekać i wymieszać z groszkiem, makaronem ryżowym, białkami jaj, pokrojoną w kostkę szynką a całość wymieszać z sosem tatarskim. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marcia7 06.07.2014 19:31
dobre to jest
pajbek 06.07.2014 13:22
Pyszna sałatka :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak