Przepis i sposób przygotowania na: Bakłażan zapiekany z cukinią i sałatką warzywno owocową.
Kroki postępowania
Piec w kąpieli wodnej ,w temp. 220 stop. około 40min.lekko nakryte folią alu.
bakłażan | 1 szt |
cukinia | 0,5 szt |
ser ricotta | 10 dag |
śmietana 18 proc | 100 ml |
jajko | 2 szt |
mąka kukurydziana | 1 łyżka |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat |
papryka czerwona | 0,5 szt |
ogórek zielony | 0,5 szt |
jabłko | 1 szt |
brzoskwinia | 1 szt |
ocet balsamiczny | 100 ml |
brązowy cukier | 2 łyżki |
musztarda dijon | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: