Przepis i sposób przygotowania na: Pstrągi z cytrusami.
Kroki postępowania
Farsz rozłożyć w naczyniu do zapiekania, na farsz położyć pstrągi, skropić oliwą z oliwek, zapiec 20 minut w piekarniku.
pstrąg patroszony | 2 szt |
cytryna | 0,5 szt |
pomarańcza | 0,5 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
por (biała część) | 1 szt |
koper włoski | 0,5 szt |
koperek | 1 łyżka |
przyprawa do potraw Kucharek | 0,5 łyżeczki |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 0,5 łyżeczki |
tymianek | 0,5 łyżeczki |
oliwa | łyżka |
olej | łyżka |
masło | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: