Sposób przygotowania

Jajka gotujemy w osolonej wodzie na twardo. Po ugotowaniu studzimy i zimne obieramy. Następnie ścieramy je na tarce jarzynowej. dodajemy pokruszony ser. Lekko mieszamy . Dodajemy majonez i musztardę. Mieszamy . Doprawiamy sola i pieprzem do smaku. Na koniec dodajemy umyty i posiekany szczypiorek. Mieszamy wszystko ponownie i wstawiamy do lodówki na ok 3 godziny. Pastę podajemy zimna do kanapek.

Komentarze

  • 0
    img_20170301_161958_679
    Opublikowano

    Smaczna_B

    aż mi zachciało się jeść:) bardzo lubię takie jajeczne past , fajny pomysł
  • 0
    nowe-logo
    Opublikowano

    Noruas

    Smakowity przepis na pastę
  • 0
    247017_776885135732812_6766402448041904983_n
    Opublikowano

    Milka100

    lubię taką pastę
  • 0
    dsc_0527
    Opublikowano

    ada.la

    ciekawy smak
  • 0
    363
    Opublikowano

    Kejti

    Lubię pasty jajeczne :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !