Składniki:
orzechy włoskie | 250 gram |
mąka | 70 gram |
masło | 2 łyżeczki |
cukier | 90 gram |
jajko | |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
cukier wanilinowy | 1 łyżeczka |
orzechy włoskie | 250 gram |
mąka | 70 gram |
masło | 2 łyżeczki |
cukier | 90 gram |
jajko | |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
cukier wanilinowy | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: