Sposób przygotowania

Krok 1 / 8

6 jajek ugotować na twardo, wystudzić i obrać z łupinek.
Mięso umyć, i zmielić w maszynce do mięsa na drobnym sitku. Do mięsa zetrzeć obraną i umytą cebulę na drobniutkich oczkach lu bardzo drobno pokroić. Dodać pozostałe składniki na masę mięsną i wymieszać. W razie konieczności doprawić. Masę podzielić na 6 równych części. Każdą z nich rozpłaszczać w dłoniach, na środek położyć jajko


Porada autora

Jajka można smażyć na oleju albo fryturze

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    wwwiolka

    Bardzo fajny przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    fajny pomysł na jajka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    as28

    świetny przepis
  • 0
    received_1208638852592767
    Opublikowano

    Konczi

    uwielbiam je :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kloruś

    przygotowuję bardzo podobne tylko inaczej doprawiam... są przepyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Lis

    Smaczny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !