Przepis i sposób przygotowania na: Torcik cappuccino
Kroki postępowania
Przełożenie ciasta: biszkopt- masa- ciasto kokosowe - masa- biszkopt- polewa
jajko | 4 szt |
cukier | 2/3 szkl |
mąka | 1/2 szkl |
proszek do pieczenia | 2/3 łyżeczki |
kakao | 3 łyżeczki |
wiórki kokosowe | 10 dag |
białko | 3 szt |
cukier | 1/2 szkl |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
mleko | 1,5 szkl |
budyń waniliowy | 1 op |
mąka pszenna | 2 łyżki |
cukier waniliowy | 1 op |
cukier kryształ | 3 łyżki |
żółtko jajek | 2 szt |
masło | 15 dag |
cappuccino śmietankowe | 2,5 łyżki |
cukier | 1,5 łyżki |
kakao | 1,5 łyżki |
woda | 1,5 łyżki |
margaryna | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: