Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki grzybowe z kurczakiem
Sos: roztopić masło, dodać koncentrat, wymieszać a następnie dodać śmietanę. Chwilę gotować. Sosem podlewać gołąbki:)
kapusta włoska | 1 główka |
ryż brązowy | 3 paczki |
filety z kurczaka | 2 sztuki |
masło | 2 łyżki |
grzyby suszone | do smaku |
cząber | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
śmietana 30% | 100 ml |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
sól | |
pieprz | |
Czosnek suszony Prymat | |
papryka | 3 płaty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: