Przepis i sposób przygotowania na: Placek ziemniaczany z farszem z kurczaka
Smażymy duże placki (każdy wg swojego przepisu) na wielkość całej patelni. Następnie na placek nakładamy gorący farsz, zwijamy i polewamy keczupem.
pierś z kurczaka | 1 sztuka |
cebula | 1 duża sztuka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
papryka żółta | 1 sztuka |
pieczarki | 150 g |
keczup | 3 łyżki |
woda | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
przyprawa warzywna | do smaku |
olej | do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: