Składniki:
jabłka | 6 szt |
wątróbka | 20 dag |
cebula biała | 2 szt |
sok z cytryny | do smaku |
szałwia | 2 łyżeczki |
masło | 2 łyżki |
olej | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
sok jabłkowy | 200 ml |
śmietana | 2 łyżki |
sól |
jabłka | 6 szt |
wątróbka | 20 dag |
cebula biała | 2 szt |
sok z cytryny | do smaku |
szałwia | 2 łyżeczki |
masło | 2 łyżki |
olej | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
sok jabłkowy | 200 ml |
śmietana | 2 łyżki |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: