Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniaczki drożdżowe
Kroki postępowania
Ciasto wałkujemy , dość cienko w kształt prostokąta. Na brzeg nakładamy farsz i zwijamy. Odcinamy nożem i łączymy zlepiając brzegi.
kapusta kiszona | 400 gram |
pieczarki | 300 gram |
cebula | 1 sztuka |
masło | 1 kostka |
mąka | 300 gram |
jajko | 3 sztuki |
cukier | 1 łyżeczka |
drożdże | 50 gram |
mleko | 1/2 szklanki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: