Składniki:
masło | 70 g |
herbatniki | 200 g |
Serek philadelphia | 600 g |
cukier kryształ | 0,5 szkl |
jajko | 4 |
lemon curd | 1 słoik |
budyń śmietankowy | 1 op. mały |
śmietana kremowa 30% lub 36% | 200 ml |
skórka z cytryny | 1 |
masło | 70 g |
herbatniki | 200 g |
Serek philadelphia | 600 g |
cukier kryształ | 0,5 szkl |
jajko | 4 |
lemon curd | 1 słoik |
budyń śmietankowy | 1 op. mały |
śmietana kremowa 30% lub 36% | 200 ml |
skórka z cytryny | 1 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: