Sposób przygotowania

Makron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Najlepiej każdy gatunek osobno. Odcedzamy i odstawiamy. Cebule siekamy drobno. Czosnek obieramy i kroimy w drobna kosteczkę. Pieczarki kroimy w plasterki. Paprykę czerwona kroimy w drobną kosteczkę. Na patelni rozpuszczamy masło dolewamy olej. Podsmażamy cebulkę kiedy robi się złota dodajemy posiekany czosnek. Następnie dodajemy pokrojone pieczarki i na koniec paprykę. Chwilę smażymy. Dodajemy ugotowany makron. Zawartość patelni mieszamy. Doprawiamy kolendra , pieprzem i solą do smaku. wszystko dobrze mieszamy i podajemy na ciepło.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !