Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa serowo-marchewkowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew 3 szt
serek topiony śmietankowy duży 1 szt
kostki rosołowe 2 szt
pietruszka 1 szt
por

Przepis i sposób przygotowania na: zupa serowo-marchewkowa

Warzywa obieramy i ścieramy na drobnych oczkach tartki. Do gotującej się wody dodajemy warzywa i kostki rosołowe. Gotujemy do miękkości warzyw. Na sam koniec dodać serek i gotować do rozpuszczenia się sera. doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 05.02.2014 18:37
świetna zupa
Katarzyna54 05.02.2014 17:47
fajna, szybka zupka
jowant 05.02.2014 17:42
o takiej zupy to bym z chęcią spróbowała ;)
mitek111 05.02.2014 16:28
lubię serowe smaki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak