Składniki:
kapusta biała | 30 dag |
cebula czerwona | 1 szt |
jabłko | 1 szt |
marchewka | 1 szt |
sok z cytryny | 1 łyżka |
patisony marynowane | 5-6 szt |
olej z bazylią | 4-5 łyżek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
kapusta biała | 30 dag |
cebula czerwona | 1 szt |
jabłko | 1 szt |
marchewka | 1 szt |
sok z cytryny | 1 łyżka |
patisony marynowane | 5-6 szt |
olej z bazylią | 4-5 łyżek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: