Przepis i sposób przygotowania na: Tilapia z pesto z roszponki z kawałkami pomidora
Kroki postępowania
Pomidora myjemy , wycieramy i kroimy w kostkę , dodajemy do pesto , smażymy 2-3 minuty .
tilapia | 3 szt |
roszponka | 1 garść |
czosnek | 2 ząbki |
cebula | 1/2 |
pomidor | 1/2 |
sól | |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | 1 łyżeczka |
olej do smażenia | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 5 łyżek |
mąka pszenna | 5 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: