Fasolka po hiszpańsku

Fasolka po hiszpańsku

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka szparagowa (mrożona)

    1/2 kg
  • pomidor

    3-4 szt
  • cebula biała

    2 szt
  • czosnek

    2 ząbki
  • oliwa

    do smażenia
  • szczypiorek, natka

    do smaku
  • szynka

    4 plastry
  • ziemniaki

    4 szt
  • sól, pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotuj w mundurkach, obierz i pokój na ćwiartki.Fasolkę sparz, odcedź.Pomidory pokrój.Czosnek i cebulę pokrój, podsmaż na oliwie.Dodaj pomidory, fasolkę, szczypiorek i natk. duś 20 min.Przypraw .Dodaj szynkę i ziemniaki.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Dorian

12.11.2012 08:00
pycha

maciek7

07.05.2012 20:52
pycha

gusia1000

31.05.2011 19:18
Pycha.

Maryś1

01.09.2010 22:40
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat