Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledziki

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

koperek
ogórek kiszony
olej rzepakowy
cebula biała

Przepis i sposób przygotowania na: Śledziki

Śledzie moczymy całą noc w wodzie. Następnie kroimy na małe kawałki. Ogórka kiszonego kroimy w drobną kostkę, tak samo i cebulkę.Koperek siekamy drobniutko.Wlewamy olej, kto jak lubi więcej albo mniej.Wszystko razem mieszamy i najlepiej jak odstawimy do lodówki na ok. 3 godziny. Po tym czasie są pyszne.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 06.07.2016 21:11
dobre śledziki
Dorian 16.02.2014 17:20
pyszne sledziki
fotoviderek 22.01.2014 07:48
Takie śledzie lubię :)
olkaaa 22.01.2014 07:33
bardzo lubię
Motorek 21.01.2014 21:28
bardzo dobre
Krzysztof15 21.01.2014 16:01
lubie sledzia
krystyna330 21.01.2014 13:15
ale smakołyki :-))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak