Przepis i sposób przygotowania na: PUSZYSTY PIERNIK NA POWIDŁACH
Kroki postępowania
SMACZNEGO!!!!!!!
mąka | 2 1/2 szkl |
cukier puder | 1/2 szkl |
cukier waniliowy | 30 g |
kakao | 2 czubate łyżeczki |
płynny miód | 2 łyżki |
mleko | 1 szkl |
jajko | 3 szt |
masło roztopione | 120 g |
powidła śliwkowe | 200 g |
białko | 3-4 szt |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 1 op |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
cukier puder | 50 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: