Tort z wisniówką

Tort z wisniówką

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 250 g masła

  • szkl. cukru pudru

  • kieliszek wiśniówki

  • sok ananasowy z puszki

    1 szklanka
  • ananas z puszki

    2 szkl.
  • Biszkopt kakaowy

    2 szt.
  • żółtka

    3 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kostki ananasa zmiksować.
Następnie zmiksować masło razem z cukrem, po czym dodawać stopniowo masę z ananasa.
Blaty skropić syropem oraz wiśniówką po czym przełożyć je połową kremu.
Wierzch oraz boki również posmarować kremem.
Wstawić do lodówki.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat