Smażona feta

Smażona feta

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser feta

    1 opakowanie
  • bekon

    150 plastry
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser feta pokroić w paski ok. 2cm, doprawić oregano i owinąć bekonem/szynką, smażyć na rozgrzanej oliwie z obu stron.

Należy uważać przy zdejmowaniu, ponieważ feta jest lekko rozpuszczona.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Rybciia

15.01.2012 19:00
ja też muszę spróbować :-)

olkaaa

24.11.2011 07:46
muszę spróbować

gacopierz23

08.04.2011 21:43
super

Ewelina47

30.03.2011 19:59
wypróbuję na pewno

Justyna73

17.03.2011 16:06
w takiej postacie fety jeszcze nie jadłam

jasiek

11.03.2011 12:28
no fajne

SyMiki

17.02.2011 21:40
pyszne

hastalavista

10.09.2010 23:31
ostatnio bardzo polubiłam kuchnię grecką, tego jeszcze nie próbowałam :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat