Przepis i sposób przygotowania na: pulpeciki w sosie serowym
Sos.
Ser rozpuścić w pół litra wody dodać przecier i sól i pieprz zagotować i zagęścić mąką. Zdjąć z ognia i dodać śmietanę
łopatka bez kości | 1 kg |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżka |
majeranek | 1 łyżka |
bułka czerstwa | 3 szt |
sól | 1 łyżeczka |
pieprz | 1 łyżeczka |
sos | |
ser żółty | 300 gram |
sól, pieprz | do smaku |
śmietana | 150 gram |
przecier pomidorowy | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: