Składniki:
masło | 1 łyżka |
cebula | 1 średnia |
czosnek | 6 ząbków |
mąka pszenna | 2 łyżki |
wywar drobiowo-wołowy | 500 ml |
śmietana 30% | 150 ml |
żółtko surowe | 3 szt |
szczypiorek | do dekoracji |
sól | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
masło | 1 łyżka |
cebula | 1 średnia |
czosnek | 6 ząbków |
mąka pszenna | 2 łyżki |
wywar drobiowo-wołowy | 500 ml |
śmietana 30% | 150 ml |
żółtko surowe | 3 szt |
szczypiorek | do dekoracji |
sól | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: