Składniki:
makrela | 8 małych filetów |
mozzarella | 1 kulka |
ciasto francuskie | 1 szt |
cytryny | 0,5 szt |
przecier pomodorowo paprykowy | |
oliwa | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
makrela | 8 małych filetów |
mozzarella | 1 kulka |
ciasto francuskie | 1 szt |
cytryny | 0,5 szt |
przecier pomodorowo paprykowy | |
oliwa | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: