Składniki:
pierś z kurczaka | 400 gram |
cebula | 1 sztuka |
miód | 1 łyżka |
cynamon | 1/3 łyżeczki |
kardamon | 1/4 łyżeczki |
imbir | do smaku |
papryczka chili | 1 sztuka |
bulion | 1-1,5 szklanki |
olej do smażenia | |
sól, pieprz | do smaku |
żurawina |
pierś z kurczaka | 400 gram |
cebula | 1 sztuka |
miód | 1 łyżka |
cynamon | 1/3 łyżeczki |
kardamon | 1/4 łyżeczki |
imbir | do smaku |
papryczka chili | 1 sztuka |
bulion | 1-1,5 szklanki |
olej do smażenia | |
sól, pieprz | do smaku |
żurawina |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: