Składniki:
dynia | 1 kg(hokkaido) |
mleko | 750 ml |
miód | 2 łyżki |
cukier waniliowy | 1 łyżka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
jajko | 1 szt |
mąka tortowa | 4 łyżki |
woda | 300 ml |
sól | do smaku |
Imbir mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
dynia | 1 kg(hokkaido) |
mleko | 750 ml |
miód | 2 łyżki |
cukier waniliowy | 1 łyżka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
jajko | 1 szt |
mąka tortowa | 4 łyżki |
woda | 300 ml |
sól | do smaku |
Imbir mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: