Przepis i sposób przygotowania na: Lasagne z mięsem i pieczarkami
Kroki postępowania
Smacznego!
lasagne | |
Farsz mięsny: | |
mięso mielone | 80 dag |
cebula | 1 sztuka |
przecier pomidorowy | 1 1/2 szklanka |
czosnek | 3 ząbki |
oliwa | 3 łyżki |
bazylia świeża | |
farsz pieczarkowy | |
pieczarki | 1/2 kg |
cebula | 1 sztuka |
masło | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
ser żółty | 30 dag |
masło | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
mleko | 2 szklanki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: