saute RYBA

saute RYBA

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mleko

  • sól

  • olej

  • ryba-filet

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kawałki ryby, otrząśnięte z mleka, posolić i bez żadnych dodatków smażyć na rozgrzanym tłuszczu.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

maryśka

25.06.2011 17:28
pycha

traktorek

17.05.2011 22:31
takieproste a takie smaczne

kuklik

03.04.2011 07:16
nie powiem że nie ciekawe

buksiak12

27.08.2010 16:13
super sprawa

Dorota71

27.08.2010 11:29
ciekawe jak smakuje

Emilia22

27.08.2010 10:54
bardzo ciekawe jak smakuje

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat