Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z białej rzodkwi

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiew
marchew
jabłko
czosnek 3 ząbki
sok z cytryny
majonez 2 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białej rzodkwi

Rzodkiew, marchewkę i jabłko myjemy, następnie obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Obrany czosnek przeciskamy przez praskę i dodajemy do startych jarzyn i jabłka. Wszystkie przygotowane składniki skrapiamy sokiem ze świeżo wyciśniętej cytryny. Dodajemy dwie łyżki majonezu, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Wszystko dokładnie mieszamy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 25.10.2013 09:29
dawno takiej nie jadłam napewno pyszna
pestka 24.10.2013 08:27
dawno nie jadłam takiej surówki
Wacław 21.10.2013 18:44
smaczna i zdrowa
Zdzisław 21.10.2013 07:51
same pyszności podano
Megg 20.10.2013 23:05
bardzo smaczna suróweczka
msmors 20.10.2013 23:01
nigdy takiej nie robiłam, ciekawa
pajbek 20.10.2013 22:42
Pyszna musi być :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak