Zawijany schab

Zawijany schab

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • boczniaki

    30 dag
  • cebula

    2
  • pęczek natki pietruszki

  • papryka

    1
  • sól

  • olej sojowy

  • schab

    1,2 (karkowy)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Boczniaki opłukać osączyć, cebule obrac i pokroić na ósemki, paprykę pokroić na cząstki. Mięso przekroić ostrym nożem uformuj prostokątny płat. Opruszyć solą i pieprzem, ułożyć boczniaki, cebulę, paprykę, natkę. Mieso zwinąć w roladę, obwiązać gruymi nićmi, obsmażyć na oleju ułożyć na blaszce piec około godzinę w 180 stopniach

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

wiola28a

09.01.2012 23:50
PYSZNY OBIADZIK

Izabela/bella81

21.10.2011 00:07
super

rosik93

05.05.2011 23:58
mniam

Smakosz6

18.04.2011 09:57
mmmmmmmmmmm

Smakosz6

18.04.2011 09:57
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

katarzyna124

06.11.2010 11:00
Fajny przepis:)

Emilia22

29.09.2010 08:18
pyszności

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat