Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew 1 szt
cebula 1 szt
jabłko 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku
sok z cytryny 1 łyżka
olej 1 łyżka
kapusta czerwona 1 główka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Kapustę drobno szatkujemy,marchewkę i jabłko ścieramy na tarce o grubych oczkach,cebulę kroimy w kosteczkę.

Przyprawiamy do smaku solą,pieprzem i cukrem,skrapiamy sokiem z cytryny i olejem. Wszystko dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sylwia_sl 12.01.2014 21:01
Uwielbiam takie surówki
idealme 02.10.2013 16:25
pyszności! :)
babajaga1969 02.10.2013 15:59
lubię taką i często robię
sylwia_mc 02.10.2013 15:45
smaczna propozycja
Konczi 02.10.2013 15:41
pięknie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak