Składniki:
filet kurczaka podwójny | 1 sztuka |
pomidorki koktajolowe | 40 dag |
czosnek | 3 ząbki |
oliwa | 6 łyżek |
Bazylia suszona Prymat | 1,5 łyżki |
sól do smaku | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 2 sztuki |
filet kurczaka podwójny | 1 sztuka |
pomidorki koktajolowe | 40 dag |
czosnek | 3 ząbki |
oliwa | 6 łyżek |
Bazylia suszona Prymat | 1,5 łyżki |
sól do smaku | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: