Składniki:
kapusta | 1 duża główka |
cienka kiełbasa | ok40 dag |
cebula | 1 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | |
koncentrat pomidorowy | |
mąka | |
sól | |
pieprz | |
olej | |
grzyby suszone | 4-6 kapeluszy |
żeberka wędzone | ok70 dag |
kapusta | 1 duża główka |
cienka kiełbasa | ok40 dag |
cebula | 1 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | |
koncentrat pomidorowy | |
mąka | |
sól | |
pieprz | |
olej | |
grzyby suszone | 4-6 kapeluszy |
żeberka wędzone | ok70 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: