Składniki:
buraków czerwonych | 3 kg |
cebule | 3 |
ząbków czosnku | 5-6 |
Zalewa: | |
octu | 1 1/2 szklanki |
cukru | 2 szklanki |
wody | 2 szklanki |
soli | 2 łyżki |
ziaren ziela angielskiego | 7 |
ziaren pieprzu | 7 |
buraków czerwonych | 3 kg |
cebule | 3 |
ząbków czosnku | 5-6 |
Zalewa: | |
octu | 1 1/2 szklanki |
cukru | 2 szklanki |
wody | 2 szklanki |
soli | 2 łyżki |
ziaren ziela angielskiego | 7 |
ziaren pieprzu | 7 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: