żurawina do mięsa

żurawina do mięsa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żurawina

    1 kg.
  • gruszki

    1 kg.
  • woda

    500 ml.
  • cukier

    300 g.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Gruszki obieramy i kroimy. Wkładamy do garnka i gotujemy z woda. Dodajmy żurawiną i cukier. Gdy się rozgotują dać do słoików i przewrócić do góry dnem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Stenka

02.08.2016 17:30
smaczny dodatek

Beata73

18.07.2013 09:45
pyszna do wołowiny

wolochski

02.01.2012 22:03
pycha

Kate131

04.04.2011 10:35
pycha

Aleksandra45

23.03.2011 16:04
wspaniały pomysł

Łucja1

09.01.2011 14:59
do mięsa nie zastąpiona!

Łucja1

09.01.2011 14:59
do mięsa nie zastąpiona!

mamusia1

27.09.2010 16:34
trafna uwaga!

Beata73

27.09.2010 14:38
KOREKTA! dodać do tego szczyptę mielonego imbiru.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat