Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pekinka z dodatkiem śmietany

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2
ogórek
pomidor
śmietana 1/2 szkl
sól
cukier
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pekinka z dodatkiem śmietany

Oczyszczoną kapustę pekińską szatkujemy, dajemy do miseczki, solimy i odstawiamy na 15 minut, aby zmiękła. Pomidora i ogórka dokładnie myjemy i kroimy według swojego uznania. Dodajemy do przygotowanej kapusty. Do przygotowanej surówki wlewamy śmietanę i doprawiamy do smaku pieprzem i odrobiną cukru.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 02.03.2014 08:40
bardzo smaczny dodatek do obiadu
Wacław 20.01.2014 10:04
ja tez lubie taka sałatę :-)
mirosława4 31.12.2013 17:00
i do tego smażona rybka,pycha!
mela25 29.12.2013 12:42
super smaki
kanu83 09.10.2013 09:47
przepadam za taka
romanrafal
romanrafal 26.09.2013 16:18
smaczna sałateczka
Halina14 29.08.2013 11:25
prosta i dobra
Alex_M 28.08.2013 13:13
lubie takie surowki
ONY_za_kare 28.08.2013 12:52
fajna surowka
jussta 28.08.2013 08:02
pyszna taka pekinka
Cranberry 28.08.2013 07:44
smaczna :)
Megg 28.08.2013 06:46
lubię taką pekinkę :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak