Składniki:
serek w wiaderku | 1 kg |
cukier puder | 2,5 szkl |
cukier wanilinowy | 1 |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 opakowanie |
mleko | 2 szklanki |
galaretka agrestowa | 2 |
galaretka pomarańczowa | 2 |
biszkopty okrągłe | 1 opakowanie |
margaryna | 250 g |
serek w wiaderku | 1 kg |
cukier puder | 2,5 szkl |
cukier wanilinowy | 1 |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 opakowanie |
mleko | 2 szklanki |
galaretka agrestowa | 2 |
galaretka pomarańczowa | 2 |
biszkopty okrągłe | 1 opakowanie |
margaryna | 250 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: