Kapusta z pieczarkami - do obiadu

Kapusta z pieczarkami - do obiadu

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta kiszona

    pół kg
  • 40 dag pieczarek

  • sól, pieprz

  • masło

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki i cebulę drobno posiekać i udusić razem na maśle. Kapustę zalać wrzącą wodą doprawić sola i pieprzem do smaku i dusić do miękkości, następnie dodać pieczarki i całość dusić jeszcze razem przez chwilę.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat