sos belgijski

sos belgijski

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    5 łyżek
  • keczup

    3 łyzki
  • ocet 10 %

    1 łyzka
  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

cebulę drobniutko siekamy dodajemy octu by puściła sok po 3 minutach dodajemy majonez i keczup mieszamy przyprawiamy solą i pieprzem

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

iwona332

18.09.2010 13:39
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat