Przepis i sposób przygotowania na: Mój bakaliowiec
Kroki postępowania
Najlepiej smakuje na drugi dzień :)
mąka | 300 g |
cukier puder | 100 g |
jajko | 4 szt |
śmietana | 3 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cukier wanilinowy | 2 szt |
dżem porzeczkowy | 1 szt |
cukier | 2 łyżki |
bakalie | 200 g |
mleko | 2 szkl |
cukier | 1 szkl |
kostka masła | 1 szt |
margaryna | 300 g |
budyń waniliowy | 1 szt |
mąka ziemniaczana | 2 łyżeczki |
mąka pszenna | 1 łyżeczka |
żółtko jajek | 3 szt |
sok z cytryny | 0,5 szt |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: