Składniki:
ciasto francuskie | 1 op. |
szpinak świeży lub mrożony | 1/2 kg |
szynka | 10 plasterków |
ser żółty | 30 dag |
jajko | |
czosnek | 7-8 ząbków |
masło do smażenia | |
sól | |
pieprz | |
śmietana | 1 łyżka |
ciasto francuskie | 1 op. |
szpinak świeży lub mrożony | 1/2 kg |
szynka | 10 plasterków |
ser żółty | 30 dag |
jajko | |
czosnek | 7-8 ząbków |
masło do smażenia | |
sól | |
pieprz | |
śmietana | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: