Składniki:
ciasto francuskie | 2 sztuki |
bulion | 2,5 litra |
wino białe | 150 ml |
oregano | 1 łyzeczka |
bazylia | 1/2 łyżeczki |
cukier | 2 łyżki |
sól | do smaku |
masło | 5 łyzek |
pieprz | do smaku |
ser żółty | 20 dag |
cebula | 14 sztuk |
ciasto francuskie | 2 sztuki |
bulion | 2,5 litra |
wino białe | 150 ml |
oregano | 1 łyzeczka |
bazylia | 1/2 łyżeczki |
cukier | 2 łyżki |
sól | do smaku |
masło | 5 łyzek |
pieprz | do smaku |
ser żółty | 20 dag |
cebula | 14 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: