Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowany szczupak

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szczupak
Bułka tarta klasyczna Prymat
jajko
sól
pieprz
Papryka ostra mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowany szczupak

Rybę oczyszczamy z łusek i patroszymy. Kroimy, przyprawiamy solą i pieprzem. Jajko rozmącamy, bułkę tartą mieszamy z papryką ostrą mieloną. Obtaczamy w jajku, w bułce i smażymy na głębokim tłuszczu. Odsączamy nadmiar wykładając na ręcznik papierowy. Smacznego ;)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ssylwiaa 20.08.2013 19:45
@Betka, też je lubię :D
Betka 12.08.2013 08:24
Uwielbiam szczupaczki :D
Katarzyna59 12.06.2013 08:04
super przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak