Składniki:
polędwica wieprzowa | 2 szt |
czosnek | 2 ząbki |
masło do smażenia | 3 łyżki |
cebula | 1 szt |
kajzerka | 2 szt |
parmezan starty | 2 łyżki |
Musztarda sarepska Prymat | 4 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
olej | |
oliwa |
polędwica wieprzowa | 2 szt |
czosnek | 2 ząbki |
masło do smażenia | 3 łyżki |
cebula | 1 szt |
kajzerka | 2 szt |
parmezan starty | 2 łyżki |
Musztarda sarepska Prymat | 4 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
olej | |
oliwa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: