Składniki:
pierś kurczaka | 1 podwójna |
bazylia | do smaku |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
jajko | 2-3 sztuki do panierki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
oregano | do smaku |
rzodkiewka | 1 peczek |
ser gouda | do nadzienia |
pierś kurczaka | 1 podwójna |
bazylia | do smaku |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
jajko | 2-3 sztuki do panierki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
oregano | do smaku |
rzodkiewka | 1 peczek |
ser gouda | do nadzienia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: