Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka nadziewane pastą szczypiorkową

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 3 sztuki
szczypiorek 1/2 pęczek
majonez 2 łyżki
sól
pieprz
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka nadziewane pastą szczypiorkową

Kroki postępowania

1
Jajka gotujemy na twardo. Obrane przekrawamy wzdłuż na pół. Żółtka łączymy z posiekanym szczypiorkiem, majonezem, przyprawy.
Krok 1 - Jajka nadziewane pastą szczypiorkową foto
2
Całość mieszamy.
Krok 2 - Jajka nadziewane pastą szczypiorkową foto
3
Farszem nadziewamy jajka.
Krok 3 - Jajka nadziewane pastą szczypiorkową foto
4
Dekorujemy wg uznania koperkiem.
Krok 4 - Jajka nadziewane pastą szczypiorkową foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 26.05.2013 20:47
proste i pyszne
Pomocnik 26.05.2013 14:50
super na śniadanie
magdziorka6 26.05.2013 12:44
pyszne jajeczka
w mojej kuchni 26.05.2013 12:04
bardzo lubię tak wykonane jajka
jozefinach 26.05.2013 11:52
Uwielbiam takie przekąski.
halina17 26.05.2013 10:55
Lubię faszerowane jajka.
adelajda 26.05.2013 07:48
ma pewno będzie mi smakowało

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak