Cukinia w panierce

Cukinia w panierce

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukinia

    1 sztuka
  • jajka

    1 sztuka
  • mleko

    3-4 łyżki
  • Kucharek - uniwersalna

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajko roztrzepujemy widelcem dolewamy mleko i przyprawę uniwersalną. Cukinie myjemy dokładnie a następnie kroimy w plasterki i moczymy w jajku a następnie w bułce tartej i smażymy na złoty kolorek. Smacznego !!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

olkaaa

22.02.2014 10:04
uwielbiam cukinię

czekoladka_m

05.09.2013 19:35
tradycyjnie i jak smacznie;)

Elżbieta17

29.12.2012 22:10
smaczna:)

Anna133

18.02.2012 07:33
smaczna , ale dla mnie za bardzo chloonie tłuszcz

Wacław

31.07.2011 17:04
ładne i pyszne

jolaxa

26.05.2011 22:07
pycha

marchewka

04.04.2011 23:49
też taką robię, rodzince smakuje

Kasia96

14.08.2010 22:02
zapraszam więc Marianie na taka cukinię, dzisiaj ja ją przygotowywałam ;)

MarianM

24.07.2010 19:59
Dobrze dodane składniki to podstawa, do tego prosty przepis i kolorowe zdjęcia.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat