Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantne mięsko

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab 70 dag
pieczarki 30 dag
przyprawa red grill 2 łyżki
pieprz do smaku
czosnek 3 ząbki
sos Thai Thai 2/3 łyżeczki
olej do smażenia
bazylia 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantne mięsko

Kroki postępowania

1
Schab płuczemy, kroimy w kostkę. Podsmażamy na oleju, co jakiś czas mieszając Dodajemy przyprawę red grill.Mieszamy.
Krok 1 - Pikantne mięsko foto
2
Pieczarki obieramy, kroimy w mniejsze kawałki. Dodajemy do mięsa. Mieszamy.
Krok 2 - Pikantne mięsko foto
3
Bazylię dodajemy wraz z sosem thai thai i wyciśniętym czosnkiem przez praskę, mieszamy. Doprawiamy do smaku ewentualnie pieprzem, solą itp.
Krok 3 - Pikantne mięsko foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Alex_M 15.05.2013 10:04
fajne miesko
Bogusiaz 01.05.2013 15:20
bardzo apetyczne
IwonaDD 01.05.2013 14:58
wygląda na przepyszne
wiola333 01.05.2013 14:09
bardzo smaczny przepis
Lampencjo 01.05.2013 13:17
świetne mięsko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak